четвер, 11 жовтня 2018 р.

Зустріч активістів Майдану, учасників АТО та волонтерів з учнями в бібліотеці-філії №9

Напередодні потрійного свята – Покрови Пресвятої Богородиці, дня українського козацтва та дня захисника Вітчизни у бібліотеці № 9 відбулася зустріч активістів Майдану, учасників АТО та волонтерів з учнями 10-Б класу (класний керівник Джабка Світлана Борисівна) гімназії № 14 ім. В.Сухомлинського під назвою «Назавжди воїни і патріоти».
 Війна – надзвичайно болюче слово, визначення якого знає лише той, хто бачив її на власні очі, а тим паче її страшні наслідки, воістину розуміє, що ж це таке насправді.

Про реальні події на Сході, про визволення Маріуполя, про роботу «Чорного тюльпана», про пережите та побачене розповідали Микола Собуцький – активний учасник Євромайдану та АТО, активіст гуманітарної місії «Чорний тюльпан», волонтер і депутат міської ради та Д′яченко Андрій – доброволець, офіцер полку «АЗОВ».
Ці молоді люди – справжні герої, які у нерівному двобої із російськими найманцями протиставляють їм свій патріотизм, відповідальність, безмежну любов до країни, яку ототожнюють зі своїм рідним краєм та найдорожчими людьми.
Цікава розповідь, перегляд документального відео та фотоматеріалів нікого не залишили байдужим.
Вітаємо з святом захисників Вітчизни! Дякуємо за мирне небо над Волинню.

Голодомор 2018

Одна з найстрашніших сторінок в історії України— Голодомор, який призвів до небачених безневинних жертв. Кажуть, що минуле не належить ніко...