неділю, 30 вересня 2018 р.

Зустріч з Криштальським

Напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек відбулася зустріч читачів та учнів училища архітектури і будівництва з відомим волинським письменником, журналістом, видавцем, лауреатом премій імені Василя Стуса, Агатангела Кримського Андрієм Криштальським. Зустріч із цією надзвичайно цікавою людиною відбулася 27 вересня в читальному залі бібліотеки № 9.
Розповідь пана Андрія «про час і про себе» була далекою від «занудного» переліку власних життєвих віх та отриманих регалій – це щира, позбавлена надмірної самореклами, зате щедро приправлена гумором розмова з читачами, які довідалися про становлення А. Криштальського як митця, створення низки поетичних збірок, переспіву біблійної Пісні Пісень, романів «Чорноморець, матінко» та «Десятина», досліджень з історії визвольних змагань на Горохівщині.
Наостанок автор побажав усім цінувати хвилини юності, не бути байдужими до життя, підтримувати прагнення народу жити в демократичній державі.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Голодомор 2018

Одна з найстрашніших сторінок в історії України— Голодомор, який призвів до небачених безневинних жертв. Кажуть, що минуле не належить ніко...